Tvrtka Magnetron d.o.o. je osnovana 2005.g. kao elektoinstalaterska tvrtka koja se uz instalacije bavila i elektronikom. Nakon par godina uhodavanja i borbe na tržištu proširili smo djelokrug poslova te se počeli baviti projektiranjem u elektrotehnici i izvođenjem rješenja za energetski učinkovitu rasvjetu te ugradnju kompenzacijskih uređaja u cilju smanjenja potrošnje jalove energije u industrijskim postrojenjima i energetskom savjetovanju.

Samim tijekom aktivnosti na području ušteda energije, i novca kao posljedice uštede, logičan slijed aktivnosti 2010.g. vodi ka polaganju ispita za energetskog cetifikatora.

Modul 2 kojim smo 2013.g. dobili rješenje za provođenje energetskih pregleda zgrada sa složenim tehničkim sustavom i ostalih građevina  u dijelu koji se odnosi na elektrotehnički dio tehničkog sustava zgrade i sustave automatskog reguliranja i upravljanja i provođenje energetskih pregleda javne rasvjete samo je nadopunila djelokrug poslova energetske učinkovitosti i zaokružio posao energetskog savjetovanja.
Ovlaštenje možete pogledati ovdje

Do sada smo napravili više od 150 energetskih certifikata i izvještaja o pregledu zgrada kao i više pregleda javne rasvjete.

Tvrtka djeluje u Splitu na adresi Bihaćka 2a. Dođite, posjetite nas i informirajte se o uštedama energije koje vas zanimaju.